Glasbewassing Amsterdam

Naast gevelreiniging is ook glasbewassing in Amsterdam essentieel voor het aanzicht van uw gebouw. De uitstraling van een bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie, waardoor glasbewassing van groot belang is.

Continu een optimaal resultaat

Een juiste uitvoering van de glasbewassing in Amsterdam vraagt om een goede planning. Hiermee zult u continu een optimaal resultaat behalen en uw gebouw blijvend van de gewenste uitstraling voorzien.

Duidelijk onderhoudsplan

Voordat onze glazenwassers de glasbewassing voor u realiseren, maken wij eerst gezamenlijk een duidelijk onderhoudsplan. In dit plan maken we afspraken over de frequentie voor het bewassen van de verschillende soorten glas en de tijdstippen wanneer het schoonmaakonderhoud plaatsvindt. Bij het maken van het onderhoudsplan zorgen wij dat we het gebouw eerst vooraf hebben geïnspecteerd.

Offerte voor glasbewassing

Wilt u ook dat uw pand er iedere dag stralend bijstaat? Neem dan contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat. Voor glasbewassing Amsterdam of in de rest van Nederland kunt u met ons contact opnemen via het formulier op deze website!