Glasbewassing Harderwijk

Ons schoonmaakbedrijf in Harderwijk kunt u inschakelen voor de glasbewassing van ieder gebouw. Geen gebouw is ons te hoog. Voor extreem hoge gebouwen maken wij gebruik van een hoogwerker en voor ramen van lagere gebouwen een steiger, telewassysteem of keukentrap.

Creatieve oplossingen

Mocht de bereikbaarheid van het gebouw niet optimaal zijn. Weten wij altijd creatieve oplossingen te verzinnen om de glasbewassing in Harderwijk of omgeving alsnog uit te voeren.

Milieu en veiligheid bij glasbewassing

De veiligheid van onze medewerkers wordt uiteraard gewaarborgd en bovendien neemt het milieu aspect voor ons een belangrijke plaats in bij de uitvoering van de glasbewassing in Harderwijk.

Gecertificeerde glazenwassers

Zoals vanzelfsprekend wordt de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu nauwkeurig nageleefd en werken wij uitsluitend met ervaren en gecertificeerde glazenwassers.

Glasheldere glazen

Voor een efficiƫnte en veilige glasbewassing Harderwijk kunt u nu contact opnemen met onze ervaren glazenwassers. Zij zorgen er voor dat al uw glazen optimaal worden gereinigd en voor een langere periode glashelder zijn.